Povestea lui Andi Stirbu
Poveste lungă, timp scurt. Activând ca bucător începând cu anul 2009, în 2018 am decis să încep propriul meu business, iar cum bugetul era foarte mic, am început prin a personaliza o rulotă. Am reușit să fac rost de o rulotă de cai din anul 1968 achiziționată din Anglia, cu ajutorul unei cunoștințe.
Cu multă muncă și dedicare, am reușit să transform vechea rulotă într-o pizzerie mobilă, dotată cu un cuptor pe lemne. În 2019 am participat la Târgul de Crăciun organizat de primăria Craiova. Târgul dura 40 zile și trebuia să încheie perioada cu un profil substantial pentru a acoperi datoria de 3.000 de euro pe care o aveam din achiziția de echipamente și mobilier pentru pizzerie.
Lucrurile au mers conform planului și am reușit să-mi îndeplinesc target-ul propus. În tot timpul cât am fost prezent la târg, clienții mă întrebau unde o să mă găsească după Târgul de Crăciun. La acel moment nu aveam un răspuns concret însă, anul următor am decis să îmi dezvolt afacerea și am reușit să deschid o pizzerie în toată regula. În momentul de față, am 10 angajați, o cifră de afaceri de peste 1 milion de lei și un plan pentru o a doua locație!